29 Jun 2014

Välkommen till Malmö Förskönings- och Planteringsförenings nya hemsida

Här är Föreningens nya hemsida! Här kan du finna ett urval av alla de projekt som Föreningen bidragit till under åren. Urvalet är gjort för att spegla den mångfald av olika typer av projekt som Föreningen engagerat sig i under åren.

Här finns också en Rundvandring som tar ca 1½-2 timmar att gå. När du går rundvandringen kommer du att möta ett urval konstverk som föreningen bidragit till under åren och några som är så nya att de håller på att komma på plats.

Här finns också en berättelse om Föreningen och Malmö i form av en Tidsresa. Mycket har hänt sedan föreningen bildades 1881.

Botanisera gärna bland projekten, gå rundvandringen och håll kontakt med föreningen. Du är också välkommen att bli medlem om du inte redan är det.